Reviews

Iedereen weet dat tevreden klanten goud waard zijn. Wij streven altijd naar een 10+ ervaring voor onze verkopers. We vinden het belangrijk hun persoonlijke verhalen te delen. Hieronder ontdek je hoe zij hun verkoop hebben ervaren.

Lees het succesverhaal van Maurice en Natalie

IT’er Maurice woonde met zijn vrouw Natalie en hun dochter van 11 al bijna 18 jaar in een appartement in Zoetermeer. Het leek hen nu een goede tijd om hun woning te verkopen. Via Zelfwoonhuisverkopen konden zij dat doen op een manier die bij hen paste: ‘zonder rompslomp’, zo vertelt Maurice zelf.

Lees meer

Lees het succesverhaal van Jesse

Jesse (23) verkocht liever zelf zijn appartement in Rotterdam. Hij besloot om zelf de koper te vinden voor zijn appartement in plaats van het uit handen te geven aan een makelaar. Zijn verhaal over hoe dat is bevallen.

Lees meer

Lees het succesverhaal van Nadinio

Nadinio en Andrea verkochten in 1 week hun huis via Zelfwoonhuisverkopen. Meer ruimte was de reden voor Nadinio en zijn vrouw Andrea om te verhuizen. Het huis waar zij in Rotterdam-Zuid met hun drie kinderen woonden werd te klein.

Lees meer

Lees het succesverhaal van Marco

Marco en Diana vonden geen geïnteresseerde koper voor hun appartement. Totdat Zelfwoonhuisverkopen in beeld kwam! Zij waren op zoek naar meer ruimte: het appartement waar zij in Wekerom woonden, samen met hun twee honden werd te klein.

Lees meer

Lees het succesverhaal van Joke

Joke wilde een fijne partij voor de verkoop van haar huis. Die vond ze in Zelfwoonhuisverkopen. Ze woonde eigenlijk heel prettig in haar woning in Schiedam. Maar toen haar dochter vorig jaar weer thuis kwam gingen ze samen op zoek naar een andere woning.

Lees meer

Schrijf ook een review!

Ook een review schrijven? Klik dan op de button hieronder om naar Trustpilot toe te gaan.

Ontvang binnen 48 uur
een bod op jouw woning!

Bij ons kun je altijd vrijblijvend een bod ontvangen.