Huis snel verkopen?

Lees verder

Zelfwoonhuisverkopen biedt de volgende vastgoeddiensten aan voor mensen die hun woning snel willen verkopen.

Huis snel verkopen zonder voorbehoud van financiering

Zelfwoonhuisverkopen zorgt ervoor, dat zonder een langdurig verkoopproces met bezichtigingen en biedingen, je huis snel verkocht wordt en dit alles zonder voorbehoud van financiering. We bieden hierin zekerheid en dit allemaal zonder stress.

Zekerheid voor de verkoper dat de woning snel verkocht wordt. Daardoor heb je de garantie dat een eventuele andere woning die je op het oog hebt zonder problemen en twijfel gekocht kan worden. Zo kun je gemakkelijk en zonder zorgen doorstromen naar de nieuwe woning. Iedere situatie is maatwerk en wij adviseren je graag bij jouw eigen situatie.

Met onze kennis en expertise in de vastgoedmarkt werken we toe naar een win-win situatie bij de verkoop van jouw woning. Zo is een snelle en veilige verkoop gegarandeerd, we rekenen géén makelaarskosten bij de verkoop van je huis. Benieuwd wie wij zijn? Bekijk dan een stuk van onze aflevering op NPO;

Gratis waardebepaling aanvragen?


Nieuwbouwhuis en je huidige woning verkopen en terughuren

Soms vindt de verkopende partij het juist prettig om al bij het tekenen van een koopovereenkomst voor een nieuwbouwwoning de zekerheid te hebben dat de huidige woning al verkocht is.

Zo is oorspronkelijk bij Zelfwoonhuisverkopen deze verkoop- en terughuur constructie ontstaan. De huidige eigenaar verkoopt het huis snel en gemakkelijk voor een marktconforme prijs via Zelfwoonhuisverkopen. Vervolgens huren ze het huis voor een bepaalde tijd terug tijdens de wachtperiode voor de oplevering van de nieuwe woning. De verkoper heeft de garantie dat de woning verkocht is en de overdracht ervan vindt plaats op een gezamenlijk overeengekomen datum.

De woning wordt (tijdelijk of voor onbepaalde tijd) teruggehuurd door de verkoper. Samen met Zelfwoonhuisverkopen wordt de huurperiode bepaald en bepalen we de maandelijkse huurprijs. De wensen van de verkoper staan centraal. Door te kiezen voor Zelfwoonhuisverkopen wordt er gekozen voor gemak en flexibiliteit.

Meer informatie willen ontvangen over onze werkwijze? Geef ons vooral even een belletje, daar staan we altijd voor open!

Lees onze laatste reviews

Je woning snel verkopen bij schulden of schuldsanering

Zelfwoonhuisverkopen helpt steeds vaker mensen, al dan niet in samenwerking met een schuldencoach of schuldhulpverlening vanuit de gemeente, die om welke reden dan ook hun huis moeten verkopen vanwege schulden. Door de verkoop van de woning, tegen een marktconforme prijs, kan dan deze persoon uit de schulden komen en de woning vervolgens weer terug huren. Deze terug huur constructie passen we steeds vaker succesvol toe. 

Als de knoop doorgehakt is om de woning te verkopen is er vaak behoefte aan een partij die meedenkt, betrouwbaar is en snel kan schakelen.

Hoe gaat zoiets in de praktijk? Wij komen de woning bekijken en bespreken de opties. Mocht het nodig zijn, dan zullen de mensen van Zelfwoonhuisverkopen contact opnemen met de schulphulpverlening of schuldencoach van de gemeente. De notaris zal een afrekening maken van de verkoopsom en de hypotheeksom. Bij een overwaarde is het verstandig de schulden gelijk te verrekenen. Ook hier worden er gezamenlijk afspraken gemaakt over de huurprijs en huurperiode van de woning.

Zelfwoonhuisverkopen helpt mensen bij het zelf verkopen van hun woning. Een groot voordeel is dat wij géén makelaarskosten rekenen.

Als je noodgedwongen je huis moet verkopen biedt ons concept veel mogelijkheden. Onder andere kan een aanbetaling of voorschot tot een van de mogelijkheden behoren.

Neem contact met ons op om te kijken welke constructie voor jou het beste van toepassing kan zijn.

Ontvang binnen 48 uur
een bod op jouw woning!

Bij ons kun je altijd vrijblijvend een bod ontvangen.