Voor investeerders

Ben jij op zoek naar beleggingspanden? Binnen ons netwerk profiteer je van de volgende voordelen:

 • Regelmatig nieuw aanbod van beleggingspanden via e-mail of persoonlijk Whatsapp bericht;
 • Geen eigen marketingkosten nodig, wij leveren de leads;
 • Geen kostbare tijd kwijt aan het zoeken naar nieuwe woningen, maar het juiste aanbod via ons;
 • Vooraf een indicatie van markthuur en rendement;
 • Profiteer van onze kennis en connecties in de markt; 
 • Begeleiding en coaching van ons indien gevraagd.

Schrijf je nu gratis in!

Ja, ik ontvang graag nieuw aanbod

  Let op: Na het inschrijven ontvang je van ons een e-mail. Zo niet, check dan je spambox.

   
  Investeren in Vastgoed

  Wie zijn wij?

  In 2016 zijn wij, Koen & Marlous, begonnen met het investeren in vastgoed. In een aantal jaar tijd hebben wij een actief netwerk opgebouwd van investeerders, ontwikkelaars en makelaars. Met ons vastgoedbedrijf Audacia Vastgoed kopen en verkopen wij woningen in heel Nederland. Lees ook: “Wie zijn wij”

  Vaak kopen wij woningen direct van de eigenaar, zonder tussenkomst van een makelaar. Wij denken dat iedereen zelf zijn huis kan verkopen en streven altijd naar een win-win situatie voor iedereen. Veel verkopers waarderen onze aanpak. Lees bijvoorbeeld ‘het succesverhaal van Edwin (44) uit Spijkenisse’ die zelf zijn huis aan ons heeft verkocht.  

  Als investeerder binnen ons netwerk profiteer je van een goed rendement in combinatie met een relatief laag risicoprofiel. Wij zijn altijd op zoek naar beleggers in ons netwerk die samen met ons willen investeren in vastgoed. Ben je niet op zoek, maar heb je juist zelf beleggingspanden te koop? Ook dat horen we graag!

  Review

  Herman en Jennifer Poort, Alphen a/d Rijn

  Vastgoed investeerders

  “Door de toenmalige woningmarkt werd het steeds lastiger om tegen een aantrekkelijke prijs een pand te kopen voor onze vastgoedportefeuille.

  Funda e.d. gaf je de garantie dat je te laat zou zijn en het aanbod dat we pre-market tegen kwamen was nihil. 

  Toen kwamen wij in contact met Audacia Vastgoed. Doordat zij zelf ook investeren in vastgoed, weten zij waar ze het over hebben. Dit gaf ons het vertrouwen dat zij wisten waar wij naar opzoek waren. Niet veel later namen zij contact met ons op i.v.m. een appartement dat snel verkocht moest worden en aansloot op onze verwachtingen. 

  Na een korte bezichtiging en een prettig gesprek met de eigenares hebben wij laten weten dat wij het appartement wilden kopen. Binnen 2 maanden was de overdracht en nog geen 3 weken later zaten de huurders er in.

  Naast dat Audacia de juiste contacten heeft en op de hoogte is van de markt was het ook heel ontspannen om dit traject samen met Audacia Vastgoed te doorlopen!”

  Ontvang binnen 48 uur
  een bod op jouw woning!

  Bij ons kun je altijd vrijblijvend een bod ontvangen.