Het succesverhaal van Joke over haar verkoop van het huis.

Lees meer

Joke woonde eigenlijk heel prettig in haar woning in Schiedam. Maar toen haar dochter Wieneke vorig jaar weer thuis kwam wonen, werd de woning voor hen samen te klein. Ze besloten te verhuizen en schakelden de hulp in van Zelfwoonhuisverkopen. Joke vertelt waarom ze haar huis niet via een makelaar wilde verkopen en hoe zij het verkoopproces via Zelfwoonhuisverkopen heeft ervaren.

“Het voelde gelijk heel goed”

Goede afspraken

“Mensen in mijn omgeving vonden het maar spannend”, vertelt ze verder. “Durf je dat aan om zonder makelaar te verkopen, vroegen ze dan. Of ze riepen: Joh, op dit moment met die huizenmarkt, sla eruit wat je eruit kunt slaan! Maar ik dacht waarom niet, daar komen we samen echt wel eerlijk uit.” Ze liet haar huis taxeren en stelde voor zichzelf een minimumbedrag vast dat ze voor het huis wilde krijgen.

Daarop maakte ze een vervolgafspraak met Koen en was de verkoop snel rond. Joke: “Het was na de tweede keer koffiedrinken al geregeld.” Omdat zowel Joke als Wieneke dagelijks voor hun werk en hobby in de omgeving van Oud-Beijerland zijn, besloten ze samen die kant op te verhuizen. Ze vonden daar na een tijdje zoeken een mooi huis in de buurt. In overleg met Koen werd daarop de sleuteloverdracht gepland. Joke: “Ik wilde graag een week hebben om te kunnen verhuizen. Dat hebben we zo geregeld met de sleuteloverdracht. Dat vond ik ook fijn aan de samenwerking met Koen.”

“We hebben niet zitten handje klappen of onderhandelen”

Joke geeft nog een voorbeeld. Ze vertelt dat ze met Koen ook afspraken heeft kunnen maken over de inboedel. Ze vertelt: “Ik kon de airco laten hangen, de zonwering, maar ook een grote tafel en kast kon ik laten staan; spullen waarvan ik niet wist wat ik er anders mee zou moeten doen, of waar ik een klusjesman voor had moeten bellen om ze te verwijderen. En Koen gaf me ook meteen aan wat hij daarvoor wilde geven. We hebben echt niet zitten handje klappen of onderhandelen.”

Gemak, rust en privacy

Als Joke alles samenvat kan ze drie voordelen noemen voor het verkopen van haar huis via Zelfwoonhuisverkopen. “Het is een stukje gemak, denk ik”, zegt ze als eerste. “Dat we samen afspraken hebben kunnen maken over de spullen die ik achter mocht laten. En over de opleverdatum”, zo legt ze het uit. Maar ze noemt ook een stukje “rust en privacy”. Joke: “Dat er geen mensen uit de straat hebben kunnen vragen: Oh, staat je huis te koop? Wanneer ga je weg? Omdat er geen bord op de deur stond.” Dat vond ze heel prettig. “Heel geruststellend, ik hoefde het aan niemand uit te leggen.” “Ik zou het anderen heel erg aanbevelen,” zegt Joke. “Sterker nog”, zo sluit ze af, “ik heb een oude vader die nog in een koopflat woont en ik zou Koen als eerste bellen op het moment dat mijn vader zou moeten verhuizen.”

Waarom steeds meer mensen zelf hun huis verkopen

Werkwijze-eerlijke-prijs-zelfwoonhuisverkopen

Eerlijke prijs voor jouw woning

Werkwijze-zonder-kosten-verkoper-zelfwoonhuisverkopen-2

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Werkwijze-win-winsituatie-zelfwoonhuisverkopen

Géén makelaar nodig, dus ook geen kosten!

Werkwijze-aanpassen-situatie-verkoper-zelfwoonhuisverkopen

We passen ons aan jouw situatie aan

Werkwijze-discreet-en-snel-zelfwoonhuisverkopen

Snel, discreet en transparant

Ook geïnteresseerd geraakt na dit verhaal?

Ontvang binnen 48 uur
een bod op jouw woning!

Bij ons kun je altijd vrijblijvend een bod ontvangen.