Kennisbank

Deze kennisbank zit boordevol achtergrondinformatie over het zelf verkopen van je huis. Naast de kennisbank vind je persoonlijke reviews op onze review pagina.

Vastgoedadviseur

Vastgoedadviseur nodig? Zelfwoonhuisverkopen adviseert en bemiddelt onafhankelijk en onpartijdig. Dit kan zowel bij verkoop als aankoop van eigen woonhuis of verhuurd vastgoed. Zowel voor de verkoper als voor de belegger. Wij zijn landelijk actief en hebben jarenlange expertise in het succesvol bemiddelen en adviseren. Als jij met vragen zit waar je vrijblijvend een antwoord op wilt, neem dan gerust contact met ons op!

Lees meer

Beleggingspand verkopen

Beleggingspand verkopen? Heb je een verhuurde woning maar wil je deze liever verkopen? Dit is zeker mogelijk! Zelfwoonhuisverkopen bemiddelt ook bij de verkoop van beleggingspanden.

Lees meer

Huis snel verkopen

Met de jarenlange kennis en ervaring van de mensen achter Zelfwoonhuisverkopen in de vastgoedmarkt werken we toe naar een win-win situatie bij de verkoop van je woning. Zo is een snelle en veilige verkoop gegarandeerd, waar je zonder makelaarskosten verbonden bent aan de verkoop van je huis. Benieuwd wie wij zijn? In dit artikel vertellen wij jou, hoe we je het snelst en beste kunnen helpen.

Lees meer

Opkoopbescherming

Het wetsvoorstel Opkoopbescherming en verruiming tijdelijke verhuur is op 6 juli 2021 gedeeltelijk aangenomen door de Eerste Kamer. Het Opkoopverbod is hier een onderdeel van. De opkoopbescherming zal naar verwachting per 1 januari 2022 in werking treden met een wijziging van de Woningwet. Bij de aankoop van een beleggingswoning is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de actuele wet- en regelgeving rondom de woningmarkt. We leggen in deze blog uit wat dit nieuwe wetsvoorstel inhoudt.

Lees meer

Makelaar Zoetermeer

Zoetermeer… de enige plaats in Nederland die zowel een dorpskern als stadscentrum kent. Een erg woonvriendelijke stad, maar dan… je huis verkopen, zonder de bijkomstigheid van een makelaar of Funda bijvoorbeeld? Dit kan via Zelfwoonhuisverkopen makkelijker dan je denkt!

Lees meer

Eerst scheiden of eerst huis verkopen

Een scheiding is een beslissing die je niet zomaar maakt, er komt veel bij kijken en wij zijn ons daarvan bewust. Er zullen veel vragen met betrekking tot je huis opkomen. Hoe nu verder? Wie gaat waar wonen? Vanuit onze ervaring kunnen wij de juiste oplossing en maatwerk bieden!

Lees meer

Huis verkopen buiten makelaar om

Je hebt besloten dat je je huis wilt gaan verkopen, maar twijfelt erover of je een makelaar inschakelt. Een makelaar is niet altijd de beste keuze en jij bent je hiervan bewust. Wij bieden een aantal efficiënte mogelijkheden om de verkoop voordeliger te maken!

Lees meer

Hoe verkoop ik mijn huis sneller?

Er kunnen verschillende redenen zijn die ervoor zorgen dat jij je huis snel wilt verkopen. Soms is dit zelfs noodzakelijk. Er zijn gelukkig genoeg mogelijkheden om je huis snel én efficiënt te verkopen. In dit artikel vertellen wij jou, hoe we je het snelst en beste kunnen helpen.

Lees meer

Huis verkopen met overwaarde

De huizenprijzen zijn de afgelopen jaren enorm gestegen. Voor jou gunstig als je jouw huis een aantal jaar geleden voor een lagere prijs hebt gekocht. Dikke kans dat je dan je huis kan verkopen met overwaarde. Wil jij gebruik maken van deze prijzenstijging?

Lees meer

Ik verkoop mijn huis zelf

Zelf je huis verkopen scheelt enkele duizenden euro’s aan makelaarskosten. Maar er is meer, want je bepaalt zelf aan wie, wanneer en tegen welke prijs je verkoopt.

Lees meer

Hulp bij schulden

Hulp bij schulden of geldproblemen is niets om je voor te schamen. Wist je dat wel 1,5 miljoen huishoudens in Nederland betalingsachterstanden hebben? In deze blog beschrijven wij hoe je met hulp bij schulden weer schuldenvrij kan worden. Er bestaat zelfs een manier waarmee je in één klap schuldenvrij kan worden.

Lees meer

halal hypotheek, waarom is rente haram?

Waarom is rente haram? Dat vragen veel mensen zich af. In het islamitische recht kent men het verbod op riba, simpel gezegd betekent dit dat er geen rente gevraagd mag worden. Heb jij een huis gekocht met hypotheek en daar nu achteraf bedenkingen bij?

Lees meer
bemiddelaar voor andere beleggers

Zelfwoonhuisverkopen – Jaaroverzicht 2020

Wat een jaar! Terugkijkend op 2020 kunnen we alleen maar zeggen dat het een heel bijzonder jaar was. Ondanks dat het begon als een onrustig jaar, kijken wij terug op vooral veel hoogtepunten en mooie momenten. Lees hier over de ontwikkelingen van Zelfwoonhuisverkopen in 2020.

Lees meer

Huis verkopen zonder makelaar: Gratis tips

Wist je dat je tot wel duizenden euro’s kunt besparen door zonder makelaar je huis te verkopen? Sinds enkele jaren kiezen steeds meer Nederlanders voor een nieuwe en volgens velen betere vorm van verkoop.

Lees meer

Wat kost een makelaar?

Bij het verkopen van je huis komt heel wat kijken. Je kunt ervoor kiezen om je huis zelf te verkopen, of via een makelaar. Door je huis zelf te verkopen kun je veel geld besparen.

Lees meer

Wat is mijn huis waard?

Voordat je jouw huis wilt gaan verkopen, is het handig om te weten wat de waarde van je huis is. Het is wél belangrijk dat je jouw huis vergelijkt met vergelijkbare woningen in de buurt.

Lees meer

De zorgen van een aflossingsvrije hypotheek

Aan het begin van deze eeuw hebben veel mensen een aflossingsvrije hypotheek genomen. Aflossingsvrij, iets wat zorgeloos klinkt maar in werkelijk helemaal niet zorgeloos is. Als de hypotheek afloopt moeten huiseigenaren deze alsnog terugbetalen.

Lees meer

Ontvang binnen 48 uur
een bod op jouw woning!

Bij ons kun je altijd vrijblijvend een bod ontvangen.