Marco vond geen koper voor hun appartement. Totdat wij in beeld kwamen

Lees meer

Marco en Diana waren op zoek naar meer ruimte: het appartement waar zij in Wekerom woonden, samen met hun twee honden, voelde aan de krappe kant. Een extra slaapkamer en een tuin, daar waren zij naar op zoek en dat vonden zij 20 km verderop in Garderen. Maar hun oude appartement kregen ze via de makelaar niet zo snel verkocht als gehoopt. Marco vertelt hoe zij met de hulp van Zelfwoonhuisverkopen wél binnen een week van hun oude woning af waren.

“ Ik wilde niet 6 maanden of langer leuren met het huis.”

Marco had het appartement van hem en zijn vrouw via een internetmakelaar te koop gezet. Op Funda kwamen er echter maar weinig reacties. “Waarschijnlijk lag het aan de prijs”, geeft Marco als verklaring. Twee maanden gingen voorbij, maar een serieuze koper kwam er niet. En dus gingen ze verder op zoek.

“Maandag het eerste contact, vrijdag verkocht”

Marco vertelt: “Ik wilde niet 6 maanden of langer leuren met het huis. Dus ben ik via Google wat andere partijen gaan zoeken en benaderen.” Niet iedereen had belangstelling: “de prijs was misschien wel flink, maar wat je niet aan de buitenkant van het appartement ziet is dat het heel ruim is van binnen.” Bij de investeerders uit het netwerk van Zelf woonhuis verkopen was er echter meteen interesse.
 

“Daar wil ik wel zaken mee doen”

Bij eigenaar Koen van Zelfwoonhuisverkopen had Marco meteen een goed gevoel. “De website boezemde vertrouwen in en dat bleek in praktijk ook zo te zijn. Ik dacht: daar wil ik wel zaken mee doen”, zegt hij. De snelheid waarmee de verkoop verliep was voor Marco een geluk: hij woonde inmiddels al in zijn nieuwe huis. Hij zegt daarover: “Op maandag had ik een gesprek met Koen en hij legde direct een scherpe prijs neer. Op woensdag en donderdag hebben we vijf kijkers gehad en op vrijdag was het verkocht. En dat zonder voorbehoud van financiering.”

Waarom steeds meer mensen zelf hun huis verkopen

Werkwijze-eerlijke-prijs-zelfwoonhuisverkopen

Eerlijke prijs voor jouw woning

Werkwijze-zonder-kosten-verkoper-zelfwoonhuisverkopen-2

Direct een bod zonder voorbehoud van financiering

Werkwijze-win-winsituatie-zelfwoonhuisverkopen

Géén makelaar nodig, dus ook geen kosten!

Werkwijze-aanpassen-situatie-verkoper-zelfwoonhuisverkopen

We passen ons aan jouw situatie aan

Werkwijze-discreet-en-snel-zelfwoonhuisverkopen

Snel, discreet en transparant

Ook geïnteresseerd geraakt na dit verhaal?

Ontvang binnen 48 uur
een bod op jouw woning!

Bij ons kun je altijd vrijblijvend een bod ontvangen.