Vastgoedadviseur nodig?

Lees verder

Wanneer je een huis koopt of verkoopt benader je doorgaans een makelaar. Maar wat doe je als de situatie complex is? Of wat als je liever een stille verkoop wenst? Dan ben je meer gebaat bij een vastgoedadviseur die de expertise heeft en onpartijdig advies kan geven. Zelfwoonhuisverkopen bemiddelt bij verkoop en aankoop van residentieel vastgoed. Vaak zijn dit woningen of appartementen in zowel verhuurde staat als leegstaand. Dit doen we zowel voor particulieren als voor beleggers.

Geschreven door: Koen Overschie

Koen is een van de mensen achter Zelfwoonhuisverkopen. Samen met zijn vrouw Marlous is hij Zelfwoonhuisverkopen gestart omdat iedereen zijn huis zelf kan verkopen én daarmee ook nog eens duizenden euro’s kan besparen.

Onlangs kwamen wij in contact met een stel in omgeving Flevoland. Zij hadden een schuld opgebouwd maar ook een overwaarde op hun eigen huis. Ze hadden de wens om te blijven wonen in het huidige huis maar via een verkoop de opgebouwde schulden kwijt te schelden. In zo’n situatie heeft het weinig zin een makelaar te benaderen. Door onze expertise en bemiddeling hebben wij het stel succesvol gekoppeld aan een serieuze belegger die het stel wilde helpen. Wij regelden al het papierwerk en zorgden dat de overdracht netjes is verlopen bij de notaris. Of wat te denken van een belegger die ons advies vraagt bij een huurder die overlast veroorzaakt? Deze vraagstukken ontvangen wij wekelijks, zo niet dagelijks. Gezamenlijk zoeken we dan de meest passende oplossing.

Vastgoed advies

Voor de particulier geven wij vrijblijvend vastgoed advies bij een verkoop of terughuur constructie. Zodra ons advies leidt tot een verkoop volgt dit vaak via een stille verkoop methode. Wij selecteren dan de juiste partij voor de aankoop. 

 

Voor de belegger geven wij vastgoed advies in welke woningen of appartementen het beste aangekocht kunnen worden. Hierin gaan we verder dan alleen kijken naar het rendement of overwaarde. We denken ook aan de bouwkundige staat, de locatie an sich, de gezondheid van de Vereniging van Eigenaren en noem maar op. Zelf investeren wij sinds 2016 in vastgoed en zijn nu via ons bedrijf fulltime actief in het vastgoed.

 

Een beleggingspand kopen en daarmee een tweede inkomen opbouwen. Dat is vaak het doel van een beginnende of ervaren vastgoedbelegger. Maar er zijn ook uitdagingen in 2021 gekomen. Wat te denken van de 8% overdrachtsbelasting? Of lukt het überhaupt om in deze markt de geschikte woningen te vinden? Dat maakt het lastig een portefeuille op te bouwen. Kun jij hulp hierbij gebruiken? Wij zijn op vier fronten actief in het vastgoed;

  • Wij bieden bemiddeling en advies aan particulieren bij het zelf verkopen van hun woning. We rekenen daarbij géén makelaarskosten en geven een onpartijdig advies;
  • Wij zijn de tussenpersoon tussen de verkoper en de belegger die juist op zoek is naar woningen. Wij zorgen dat beide partijen tevreden zijn met onze dienstverlening;
  • We staan open voor het uitbreiden van onze eigen portefeuille van beleggingspanden; Sommige verkopers hebben de voorkeur om hun woning direct aan ons te verkopen;
  • Wij zijn actief als vastgoedcoach en helpen beleggers via ons jaarprogramma bij het opbouwen en uitbreiden van hun vastgoed portefeuille.

Vraag nu een gratis waardebepaling aan!

Vastgoed adviseur

Vooral door nuchterheid, met beide benen op de grond te blijven staan en hard werken hebben we dit op weten te bouwen. Zodra je contact met ons opneemt bekijken wij graag je situatie en zullen  inschatten of we elkaar kunnen helpen. Als wij zelf het gevoel hebben niet te kunnen helpen dan zullen we je doorverwijzen naar de juiste partij die dit wel kan. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een geschikte taxateur vinden of een partij die een bouwkundig rapport kan opstellen.

Het geeft ons voldoening om zowel de particulier als de belegger te kunnen helpen. Lees vooral onze reviews met persoonlijke verhalen van huizenverkopers. Ze zijn blij hoe wij hen hebben kunnen helpen. Bij vastgoed gaat het niet alleen om de stenen maar ook het persoonlijke verhaal van mensen.

Vastgoedadviseur blog

Lees onze laatste reviews

Adviseur vastgoed

In 2020 zijn wij gestart met vastgoedcoaching. We kregen steeds meer de vraag naar 1-1 begeleiding, hulp bij het aankopen van beleggingspanden en de vraag hoe wij dit zelf gedaan hebben.

We zijn gestart met een High End Vastgoed Jaarprogramma neer te zetten. Echt persoonlijk en ongeveer 5-6 uur per maand kwalitatief tijd besteden aan de portefeuille van onze coachees. Intussen spreken de resultaten voor zich! Sommige deelnemers hebben in 3 maanden via ons 3 beleggingspanden aan kunnen kopen!

We richten ons op de startende en ervaren belegger. Met één overeenkomst; allemaal ambitieuze mensen die financieel vrijer willen worden door vastgoed. We hebben een maximum van 15 deelnemers per jaar zodat we echt de diepte in kunnen gaan met onze cursisten.

Met ons vastgoed jaarprogramma bieden wij je een unieke kijk in onze keuken. En als bonus krijg je toegang tot onze besloten Whatsapp groep met alle cursisten en gratis toegang tot ons jaarlijks live event. Tijdens ons vastgoedjaarprogramma leren we je de basics en hoe je een systeem kunt ontwikkelen om te blijven groeien in je vastgoedportefeuille.

Daarnaast bekijken jouw persoonlijke financiële situatie tijdens een eerste strategische sessie en maken aan de hand van jouw doelen en wensen een plan om naar toe te werken. Deze doelen zijn strategisch, vooral praktisch, en resultaatgericht.  

Uiteraard kunnen we niet iedereen helpen. En ook niet iedereen heeft hier behoefte aan. Dat snappen we. Wijzelf zijn ook kritisch wie wij willen coachen. We starten altijd met een vrijblijvende kennismaking. Wil jij meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ontvang binnen 48 uur
een bod op jouw woning!

Bij ons kun je altijd vrijblijvend een bod ontvangen.