Wie zijn wij?

Waarom Zelfwoonhuisverkopen?

Je huis verkopen voor een goede prijs en besparen op makelaarskosten? Dan doen wij! In 2016 zijn wij, Koen & Marlous, begonnen met het investeren in vastgoed. In een aantal jaar tijd hebben wij een actief netwerk opgebouwd van investeerders, beleggers en makelaars.

Wij zijn gestart met Zelfwoonhuisverkopen om een alternatief te bieden aan huizenverkopers. Wij snappen dat de verkoop van je huis een grote zorg kan zijn. Die zorg nemen we graag weg door snel te schakelen en zonder voorbehoud een bod te doen op je woning.

In samenspraak bepalen we de perfecte overdrachtsdatum. Je huis een periode terughuren is ook bespreekbaar. Vrij uniek dus. Wij zijn betrouwbaar en hebben ervaring met het aankopen van woningen door heel Nederland. Zo kennen wij de markt en kunnen zeer snel schakelen.

Wil jij je huis verkopen zonder veel moeite en besparen op makelaarskosten? Wacht niet te lang en neem vrijblijvend contact met ons voor een adviesgesprek!

Zelfwoonhuisverkopen in de media

Zelfwoonhuisverkopen in NRC

Voor de rubriek Verdienen & Uitgeven van het NRC zijn wij geïnterviewd rondom onze onderneming en financiën. Wij hechten veel waarde aan dat wij gezien worden als een open, eerlijke, transparante en professionele partij. Naar ons idee is dat in het artikel goed gelukt!

Lees het artikel direct op NRC»

Zelfwoonhuisverkopen bij Credion

Koen Overschie is eigenaar van Audacia Vastgoed en Zelfwoonhuisverkopen. Dit laatste is een initiatief dat gericht is op het zelf verkopen van een woning zonder tussenkomst van een makelaar. In 2016 is Koen begonnen als particuliere belegger met het aankopen van vastgoed.

Lees het artikel direct op Credion»

Zelfwoonhuisverkopen in BWNL

Interview met Marlous in Business Women Nederland: ‘In 2016 zijn mijn man en ik begonnen met het investeren in vastgoed. We kopen appartementen als lange termijn belegging en verhuren deze weer aan particulieren. Daarnaast kopen we (uitgewoonde) kluspanden, knappen deze….

Lees het artikel direct op BWNL»

Ervaren professionals

De investeerders uit ons netwerk zien jouw woning als belegging. Deze ervaren professionals met jarenlange ervaring in het vastgoed, voldoen allemaal aan onze gedragscode.

Onze Gedragscode

  • We werken zonder kosten voor de verkoper.
  • We geven een eerlijke prijs voor de woning.
  • We zoeken naar een win-win situatie voor beide partijen.
  • We passen ons aan de situatie van de verkoper aan.
  • We werken discreet en snel.
  • We betrekken je in het hele proces.

Wij gaan uit van maatwerk

Iedere situatie is anders. De één wil direct verhuizen, de ander wacht liever een jaar totdat de nieuwe woning is opgeleverd. Daarom passen we onze diensten volledig aan jouw situatie aan. Zo is het mogelijk je woning te verkopen en vervolgens terug te huren voor een marktconforme huurprijs. Hierdoor heb je geen omkijken meer naar de woning, dus ook geen zorgen over je onderhoud of hypotheeklasten. Je begrijpt het, wij denken graag met je mee en hebben meerdere gereedschappen in huis om je te helpen!

Ontvang binnen 48 uur
een bod op jouw woning!

Bij ons kun je altijd vrijblijvend een bod ontvangen.