VASTGOEDCOACH

DEALFINDER

PASSIEF INKOMEN

Word ook een succesvolle vastgoedinvesteerder!

Ben jij op zoek naar een vastgoedcoach? Wij zijn Koen en Marlous, ervaren vastgoedbeleggers. Sinds 2016 zijn wij gestart met het investeren in vastgoed en inmiddels financieel onafhankelijk. Door hard werken en nuchterheid hebben we dit opgebouwd en breiden we dit steeds verder uit. Vanaf 2018 zijn wij actief als dealfinder en dealsourcer via onze eigen website Zelfwoonhuisverkopen. We spreken dus uit ervaring. Met ons vastgoed jaarprogramma bieden wij je een unieke kijk in onze keuken. Wij leren je de basics en hoe je een systeem kunt ontwikkelen om te blijven groeien in je vastgoedportefeuille.

Herken jij dit?

 • Je wilt je skills verbeteren en kennis opdoen met het investeren in vastgoed;
 • Je hebt misschien een vastgoed cursus gevolgd maar bent nu zoek naar meer persoonlijke begeleiding en 1-1 coaching;
 • Je voelt je soms nog onzeker en zoekt een ervaren iemand die meekijkt en je voor fouten behoedt;
 • Je wilt een goede en krachtige strategie opzetten om uiteindelijk financieel vrij te worden;
 • Je wilt meer leren over het selecteren van de juiste beleggingspanden om de beste keuzes te maken.

Word ook succesvol in vastgoed!

Ons verhaal

Wij zijn Koen en Marlous, ervaren vastgoedinvesteerders. Samen getrouwd en eigenaar van Audacia Vastgoed en Zelfwoonhuisverkopen. Vanuit de wil om financieel vrij te worden zijn we sinds 2016 actief in het vastgoed. Intussen zijn we trots op onze portefeuille.

Intussen delen we onze opgebouwde kennis met onze cursisten. We krijgen energie van het helpen opbouwen van een eigen portefeuille. Daarnaast krijgen onze cursisten voorrang op onze exclusieve off market deals!

Wat levert het jaarprogramma op?

Natuurlijk kun je alles zelf gaan ondervinden en ontdekken, maar je verliest veel tijd, je maakt kostbare fouten en brandt jezelf op. Daarom hebben bijna alle succesvolle mensen een coach of mentor.

Wij leren je;

 • Hoe bouw je een passief inkomen op?
 • Hoe koop je vastgoed aan onder marktwaarde?
 • Hoe ben je in staat om 20-30% rendement te maken per jaar?
 • Hoe bouw je een vastgoedportefeuille verder uit?
 • Hoe kom je aan deals?
 • Hoe vind je de beste financiering?
 • Hoe vind je investeerders?

Ook succesvol worden in vastgoed?

Je kunt ons kennen van

Real Estate Masterclass

Afgelopen juli 2021 waren wij te gast in de podcast bij Shou Xin Wu van de Real Estate Masterclass.

NPO2 – Omroep WNL

Januari 2021 waren wij te gast in het NPO2 programma Stand van Nederland van Omroep WNL. Vanaf 8.45 minuten komen wij in beeld. Bekijk hier de volledige aflevering.

Great Property Experience

December 2020 hebben wij een podcast opgenomen samen met Pieter en Frank van Great Property Experience.

Hoe ziet het jaarprogramma eruit?

Ontdek hoe jij in een jaar tijd de weg omhoog kan inzetten in je eigen vastgoedportefeuille. Waar anderen stoppen en risico’s zien gaan wij door met een succesvolle strategie. We leren je groot te denken, nog betere mindset te ontwikkelen, bieden je voorrang op exclusieve off market deals en maken je wegwijs in ons waardevolle netwerk.

Wij bieden geen cursus aan van een paar dagen maar echt 1 jaar begeleiding om de weg omhoog in te zetten. Dit bieden we aan een select aantal mensen aan om de kwaliteit te kunnen waarborgen.

Hoe starten wij?

Het programma kan ieder moment van het jaar beginnen. We starten met een oriënterend gesprek om te kijken of er een wederzijdse klik is. Heel eerlijk; het jaarprogramma is voor beide partijen intensief. Wij investeren tijd en geven 100% inzet, dat verwachten we ook van jou! Als we niet in het begin dit gevoel hebben, starten we niet met het jaarprogramma. Heel simpel. Vooraf dit gesprek vragen we alvast of je een aantal zaken wilt uitwerken. Dit sturen we je toe en geeft ons antwoorden op; hoeveel beleggingspanden heb je al, wat zijn je middelen, waar wil je naar toe groeien, hoeveel ervaring heb je, etc.

En hoe nu concreet?

 • Maandelijkse meeting (live of online) van max. 1,5 uur op ons kantoor te Den Haag of Zoetermeer. Inclusief gebruik vergaderruimte met whiteboard. Hier gaan we de juiste strategie bepalen.
 • Maandelijkse coaching call om je progressie te monitoren. 
 • Heel het jaar; maak gebruik van voorrang op onze exclusieve deals door onze deal sourcing strategie waarbij wij vastgoed onder marktwaarde kunnen aankopen. Dit levert je bij aankoop dus al gelijk geld op.
 • Heel het jaar; maak gebruik van ons netwerk waardoor je meer resultaat boekt. 
 • SOS-call; Wil je dat we snel meekijken bij een aankoop of advies geven? Dan zijn we telefonisch bereikbaar.
 • BONUS; Kom in het netwerk van onze vastgoedbeleggers   Whatsapp groep waarin kennis en ervaring wordt gedeeld.
 • BONUS; Gratis toegang tot ons jaarlijks live event waarin kennis wordt gedeeld met andere cursisten, inclusief diner. 

Ben jij op zoek naar een vastgoedcoach?

Reviews van onze verkopers

Als jij het jaarprogramma gaat volgen krijg je voorrang op onze exclusieve off market deals. Wij werken vrijwel altijd direct tussen verkoper en belegger. Er is geen makelaar bij betrokken. Via onze website Zelfwoonhuisverkopen.nl komen dagelijks reacties binnen van huiseigenaren die hun huis willen verkopen. Wij selecteren voor jou de beste opties en zorgen altijd voor een win-win situatie. Onze verkopers waarderen onze aanpak en zijn blij met het maatwerk die wij hen kunnen bieden. Lees de reviews en persoonlijke verhalen en begrijp waarom verkopers positief verrast zijn door onze aanpak!

FAQ

De maandelijkse investering is 547* euro per maand (*inclusief 10% korting) en excl. BTW en geldt voor 12 maanden. Als je een bedrijf hebt kan de btw vrijgesteld worden. Bij een afname van 12 maanden in 1 keer geldt de korting van 10%.

Ja, het programma is 1-1 begeleiding en kan om die reden ieder moment van het jaar starten.

Ja, dat kan. In principe willen we je in 1 jaar zo goed mogelijk begeleiden en beter maken. Wat we merken is dat cursisten na 1 jaar nog gebruik willen maken van onze off market deals en begeleiding. Uiteraard kunnen we het traject dan verlengen.

Ja, je kunt je middels deze link  gratis aanmelden voor off market deals. Als je cursist wordt van het jaarprogramma krijg je voorrang op de beste deals.

We zullen er alles aan doen om je op het juiste pad te krijgen. Eerst bepalen we je doelen en gaan we de focus stellen. We maken een concreet ontwikkelplan en zijn een stok achter jouw deur.

Het jaarprogramma is een individueel traject. Wil je klassikaal opgeleid worden dan raden wij je een cursus of training aan.

Waarom niet allebei? Wijzelf hebben ook vastgoed cursussen gevolgd en doen dit nog steeds. Een training is vaak een paar dagen en is een prima toevoeging op ons jaarprogramma. Wij denken zelfs dat onze coaching nog waardevoller hiervan wordt.

Ja, dat kan. Wij bieden ook coaching aan een echtpaar of stel die beiden willen investeren in vastgoed. Belangrijk is dat beiden gemotiveerd zijn om de gezamenlijke doelen te behalen.

Er is ruim voldoende tijd ingepland voor begeleiding. We zullen elkaar 2 x per maand uitgebreid spreken. En komt er ineens iets tussendoor? Dan plannen we een SOS call met je in om je gelijk te kunnen helpen.

Een cliché maar er is geen juist moment. Vastgoed zal altijd blijven en er zullen altijd geschikte momenten zijn om te investeren. Wijzelf kregen in 2016 te horen dat de huizenprijzen echt te hoog waren. Gelukkig hebben we hier niet naar geluisterd en hebben we ons eigen plan getrokken.

Prima, vul het formulier in op deze pagina en we bespreken het tijdens onze vrijblijvende kennismaking.

Ben jij op zoek naar een vastgoed mentor?

Vrijblijvend kennismaken

Dit is wat de vrijblijvende coachingsessie je oplevert

Vrijblijvend kennismaken

Is het écht vrijblijvend?

Absoluut. Deze intake is bedoeld om kort kennis te maken en te onderzoeken of wij je kunnen helpen bij jouw uitdagingen. Daarnaast is het belangrijk dat er een wederzijdse klik is. Je zit dus nergens aan vast!

‘Ik wilde mijn huidige portefeuille uitbreiden naar meer.’

We interviewen een deelnemer van ons vastgoed coaching jaarprogramma.

We spraken Giulio, Italiaans en nu al bijna 13 jaar woonachtig in Nederland. Giulio is oogarts van beroep en sinds drie jaar bezig met het investeren in vastgoed. “Ik was al in bezit van geërfd vastgoed in Italië en ik vond dat ik meer over het vastgoed te weten moest komen” verteld Giulio”.  “Hierom ben ik begonnen mij te verdiepen in de vastgoedwereld. In het vastgoed kun je snel misstappen begaan en ik wilde dit voorkomen, je moet weten waar je mee bezig bent” verteld hij.

Guilio verteld dat enige inlezing in het vastgoed zeker een goede keus is. “Ik begon met het lezen van vastgoedverhalen maar heb ook cursussen gevolgd om mij beter te verdiepen. Ik ben net als bij mijn geneeskunde opleiding, echt bij de basis begonnen. “Ik wilde in eerste instantie mijn huidige portefeuille beheren maar hiernaast wilde ik dit uitbreiden naar meer. Koen kon mij hierbij helpen”. Giulio vertelt dat hij het idee van financiële vrijheid voor zijn gezin in de toekomst te hebben erg aanlokkelijk vond. “Het is een lang traject, dit moet je ervoor overhebben. Ik had het voordeel dat ik het geld niet gelijk nodig had, dus kon dan ook geduldig zijn.”

‘We hebben eerst een paar keer telefonisch contact gehad, en daar was gelijk een goeie klik.’

Giulio begon na zijn verdieping in het vastgoed te zoeken naar de nodige ondersteuning bij het vak. Zo kwam hij bij Koen Overschie uit. “Ik had al van Koen gehoord en had al en aantal stukken gelezen op een website waar ik lid van was.” verteld hij. “Ik zag daar een aantal posts over koen en ik begreep dat hij goed bezig was met vastgoed.” Hierna is Giulio met Koen in contact gekomen. “We hebben een paar keer telefonisch contact gehad, en daar was een goeie klik. Na enige tijd heb ik toen mijn eerst off marketdeal met hem gesloten in Rotterdam vorig jaar.”

‘Je wordt geholpen in de juiste richting van het vastgoed.’

“Ik beveel de coaching van Koen zeker aan.” Zijn coaching is erg praktijk gericht, waardoor je gelijk resultaat ziet. Je gaat echt het veld in.” Een mentor/coach die je hierbij begeleid is erg belangrijk. Vindt Giulio. “Koen kent de markt als de beste en weet wat je wel en niet moet doen.” “Vermogende mensen denken vaak dat ze makkelijk kunnen gaan beginnen met investeren. Maar de juiste begeleiding hierbij is cruciaal. Hierom raad ik de coaching van Koen zeker aan, hij helpt je in de juiste richting met betrekking tot het vastgoed.”

‘We hebben vooraf duidelijke doelen gesteld over wat ik wilde bereiken.’

“De coach (Koen) is erg stimulerend en duidelijk.” Verteld Giulio. “We hebben vooraf duidelijke doelen gesteld over wat ik wil bereiken en de juiste strategieën werden besproken.” Giulio vertelt wel dat je niet alles kan verwachten. “Ik zie het echt zo dat het uit jezelf moet komen en Koen is slechts een mentor die je de goede richting opduwt.” “Ik had bijvoorbeeld laatst bijna een deal gesloten maar heb dit na een verhelderend overleg met Koen toch niet gedaan. Hij adviseerde mij niet door te gaan met de koop.” Het is heel handig dat iemand met ervaring je kan vertellen wat wel en niet handig is vindt Giulio.

Richard van Rijswijk runt al maar liefst 21 jaar een eigen bedrijf maar wilde zich hiernaast gaan verdiepen in het vastgoed. Hij wilde een pensioen opbouwen en meer zekerheid en duurzamer geld genereren.

Ik wist al het een en ander over het vastgoed maar was nog zeker niet ervaren. Ik heb een cursus gevolgd van 3 maanden en wil hiermee aan de slag in de praktijk. De praktische ervaring van Koen was precies wat ik nog zocht.

Ik heb Koen leren kennen via de organisatie waar ik de cursus heb gevolgd. Ze hadden een interview met Koen en Marlous over beleggen in vastgoed. Hun stijl en manier van denken spraken mij aan en ik wilde meer weten. Er zijn genoeg vastgoed coaches, maar de manier van Koen kwam deskundig en overzichtelijk over. Dit was voor mij reden om met hen in gesprek te gaan.

Zijn manier van werken, open, transparant en praktisch- en resultaatgericht sprak mij erg aan. Daarnaast biedt hij je de kans gebruik te maken van zijn off market deals. Hij vertelde mij dat hij een groot netwerk aan beleggers en investeerders had. En zo het vastgoed makkelijk door kon spelen.

Ik zou de coaching van Koen zeker aanbevelen. Het is erg betrouwbaar en professioneel. We hebben nu 2 sessies gehad en verder veel telefonisch en app contact met Koen. Ik begin dus pas net aan de coaching en verwacht dat er nog veel praktische kennis op mij te wachten staat, en ben daarom al erg tevreden over het verloop tot nu toe.

De coaching triggert je om op een andere manier naar vastgoed te kijken, dat vind ik er leuk aan. Je bent geneigd als consument toch anders naar de vastgoedwereld te kijken. Je ziet zonder kennis al snel veel beren op de weg. Koen heeft mij in laten zien dat dit met de juiste strategie, reuze meevalt.

Een mooie eye-opener wat bleef hangen was dat hij mij vertelde; je hoeft er niet zelf te gaan wonen, je moet kijken naar waar je het beste rendement uithaalt. Zo leerde hij mij kijken vanuit een ander perspectief!

“We vonden het zonde om ons geld op de bank te laten staan, we wilden hier wat mee doen”

We interviewen het stel Froukje en Chris over de vastgoedcoaching, waar zij nu ongeveer zes maanden in zitten. Er is al een pand aangekocht, een tweede pand in de afrondende fase voor de koop en een derde pand met eerste optie. Een erg positieve samenwerking tot nu toe dus!

Froukje en Chris hebben tot voor kort te maken gehad met vele ‘major life events’ voor zij hun eerste voetstap hebben gezet in het vastgoed. “Wij kochten ons eerste koophuis pas twee jaar geleden” vertelt Froukje. ‘Er kwam steeds iets tussen, waardoor het uitstellen van het kopen van een huis steeds langer duurde.”

Toen zij in wat rustiger vaarwater kwamen begonnen ze om zich heen te kijken naar eventuele opties om vermogen in te investeren. “We vonden het zonde om ons geld op de bank te laten staan, we wilden hier wat mee doen”. Naar aanleiding hiervan ging het stel hun opties onderzoeken en kwam zo uit op bij vastgoed. “Vastgoed sprak ons gelijk het meeste aan, we voelden ons hier echt het meest prettig bij” licht Froukje toe.  

Na veel research in het vastgoed kwamen Froukje en Chris een belegger tegen onderweg. “Een vriendin had snel een woning nodig en kwam zo bij een vastgoedbelegger die haar direct een huis kon laten huren” vertelt Froukje. ‘Ik vond dit een interessant verhaal en wilde gelijk meer weten over deze kant van het vastgoed’.

Zo is het balletje gaan rollen en de interesse in het vastgoed groeide steeds meer voor Froukje en Chris. “Ik ben toen Koen en Marlous toen tegengekomen via via. De vastgoedcoaching sprak mij gelijk enorm aan want ik wilde meer weten over het vastgoed. Ik ben iemand die veel twijfelt en afweegt, maar bij Koen en Marlous was ik al snel om voor de vastgoedcoaching” vertelt Froukje. ‘Het feit dat Zo is het balletje gaan rollen en de interesse in het vastgoed groeide steeds meer voor Froukje en Chris. “Ik ben toen Koen en Marlous toen tegengekomen via via. De vastgoedcoaching sprak mij gelijk enorm aan want ik wilde meer weten over het vastgoed. Ik ben iemand die veel twijfelt en afweegt, maar bij Koen en Marlous was ik al snel om voor de vastgoedcoaching” vertelt Froukje. ‘Het feit dat Zelfwoonhuisverkopen naast de coaching ook off market aanbod levert, was de echte doorslag voor mij.”

“We zijn op een hele andere manier naar het vastgoed gaan kijken”

In deze lastige markt is goede ondersteuning enorm belangrijk in het vastgoed vertellen de twee. Het feit dat Zelfwoonhuisverkopen beide kanten biedt maakte het erg interessant. “Het was echt twee vliegen in een klap” vertellen Froukje en Chris. “Het is heel fijn om iemand naast je te hebben in deze markt die van A tot Z met je meedenkt” vertellen ze.

Koen helpt echt met alles mee zegt Froukje. Je moet natuurlijk veel zelf doen maar Koen is echt van alle markten thuis. Koen beschikt over een ruim netwerk en kan dus altijd hulp bieden of aanraden en dit spreekt Froukje en Chris enorm aan. “De integriteit spreekt ons enorm aan, Koen is oprecht blij voor je na een deal en betrekt zicht enorm! We zouden de coaching echt 100 procent aanbevelen” vertellen Froukje en Chris.
Ontvang binnen 48 uur
een bod op jouw woning!

Bij ons kun je altijd vrijblijvend een bod ontvangen.