VASTGOEDCOACH

DEALFINDER

PASSIEF INKOMEN

Word ook een succesvolle vastgoedinvesteerder!

Ben jij op zoek naar een vastgoedcoach? Wij zijn Koen en Marlous, ervaren vastgoedbeleggers. Sinds 2016 zijn wij gestart met het investeren in vastgoed en inmiddels financieel onafhankelijk. Door hard werken en nuchterheid hebben we dit weten op te bouwen. Vanaf 2018 zijn wij actief als dealfinder en dealsourcer via onze eigen website Zelfwoonhuisverkopen. We spreken dus uit ervaring. Met ons vastgoed jaarprogramma bieden wij je een unieke kijk in onze keuken. Wij leren je de basics en hoe je een systeem kunt ontwikkelen om te blijven groeien in je vastgoedportefeuille.

Herken jij dit?

 • Je wilt je skills verbeteren en kennis opdoen met het investeren in vastgoed;
 • Je hebt misschien een vastgoed cursus gevolgd maar bent nu zoek naar persoonlijke begeleiding en 1-1 coaching;
 • Je voelt je soms nog onzeker en zoekt een ervaren iemand die meekijkt en je voor fouten behoedt;
 • Je wilt een goede en krachtige strategie opzetten om uiteindelijk financieel vrij te worden;
 • Je wilt meer leren over het selecteren van de juiste beleggingspanden om de beste keuzes te maken.

Word ook succesvol in vastgoed!

Ons verhaal

Wij zijn Koen en Marlous, ervaren vastgoedinvesteerders. Samen getrouwd en eigenaar van Audacia Vastgoed en Zelfwoonhuisverkopen. Vanuit de wil om financieel vrij te worden zijn we sinds 2016 actief in het vastgoed. Intussen zijn we trots op onze portefeuille.

Intussen delen we onze opgebouwde kennis met onze cursisten. We krijgen energie van het helpen opbouwen van een eigen portefeuille. Daarnaast krijgen onze cursisten voorrang op onze exclusieve off market deals!

Wat levert het jaarprogramma op?

Natuurlijk kun je alles zelf gaan ondervinden en ontdekken, maar je verliest veel tijd, je maakt kostbare fouten en brandt jezelf op. Daarom hebben bijna alle succesvolle mensen een coach of mentor.

Wij leren je;

 • Hoe bouw je een passief inkomen op?
 • Hoe koop je vastgoed aan onder marktwaarde?
 • Hoe ben je in staat om 20-30% rendement te maken per jaar?
 • Hoe bouw je een vastgoedportefeuille verder uit?
 • Hoe kom je aan deals?
 • Hoe vind je de beste financiering?
 • Hoe vind je investeerders?

Ook succesvol worden in vastgoed?

Je kunt ons kennen van

NPO2 – Omroep WNL

Januari 2021 waren wij te gast in het NPO2 programma Stand van Nederland van Omroep WNL. Vanaf 8.45 minuten komen wij in beeld. Bekijk hier de volledige aflevering.

Great Property Experience

December 2020 hebben wij een podcast opgenomen samen met Pieter en Frank van Great Property Experience.

Financieel vrije vrouw

Marlous heeft een interview gegeven aan Janneke van Financieel Vrije Vrouw. Klik op de afbeelding om het interview te lezen.

Hoe ziet het jaarprogramma eruit?

Ontdek hoe jij in een jaar tijd de weg omhoog kan inzetten in je eigen vastgoedportefeuille. Waar anderen stoppen en risico’s zien gaan wij door met een succesvolle strategie. We leren je groot te denken, nog betere mindset te ontwikkelen, bieden je voorrang op exclusieve off market deals en maken je wegwijs in ons waardevolle netwerk.

Wij bieden geen cursus aan van een paar dagen maar echt 1 jaar begeleiding om de weg omhoog in te zetten. Dit bieden we aan een select aantal mensen aan om de kwaliteit te kunnen waarborgen.

Hoe starten wij?

Het programma kan ieder moment van het jaar beginnen. We starten met een oriënterend gesprek om te kijken of er een wederzijdse klik is. Heel eerlijk; het jaarprogramma is voor beide partijen intensief. Wij investeren tijd en geven 100% inzet, dat verwachten we ook van jou! Als we niet in het begin dit gevoel hebben, starten we niet met het jaarprogramma. Heel simpel. Vooraf dit gesprek vragen we alvast of je een aantal zaken wilt uitwerken. Dit sturen we je toe en geeft ons antwoorden op; hoeveel beleggingspanden heb je al, wat zijn je middelen, waar wil je naar toe groeien, hoeveel ervaring heb je, etc.

En hoe nu concreet?

 • Maandelijkse meeting (live of online) van max. 1,5 uur op ons kantoor te Den Haag. Inclusief gebruik vergaderruimte met whiteboard. Hier gaan we de juiste strategie bepalen.
 • Maandelijkse coaching call om je progressie te monitoren. Vooraf stellen we samen doelen en targets op om resultaten te kunnen boeken.
 • Heel het jaar; maak gebruik van voorrang op onze exclusieve deals door onze deal sourcing strategie waarbij wij vastgoed onder marktwaarde kunnen aankopen. Dit levert je bij aankoop dus al gelijk geld op.
 • Heel het jaar; maak gebruik van ons netwerk waardoor je meer resultaat boekt en veel geld bespaard op onder andere notaris, financieel advies, taxaties, beheer, etc.
 • SOS-call; Wil je dat we snel meekijken bij een aankoop of advies geven? Dan zijn we telefonisch bereikbaar.

Ben jij op zoek naar een vastgoedcoach?

Reviews van onze verkopers

Als jij het jaarprogramma gaat volgen krijg je voorrang op onze exclusieve off market deals. Wij werken vrijwel altijd direct tussen verkoper en belegger. Er is geen makelaar bij betrokken. Via onze website Zelfwoonhuisverkopen.nl komen dagelijks reacties binnen van huiseigenaren die hun huis willen verkopen. Wij selecteren voor jou de beste opties en zorgen altijd voor een win-win situatie. Onze verkopers waarderen onze aanpak en zijn blij met het maatwerk die wij hen kunnen bieden. Lees de reviews en persoonlijke verhalen en begrijp waarom verkopers positief verrast zijn door onze aanpak!

FAQ

De maandelijkse investering is 547 euro per maand excl. BTW en geldt voor 12 maanden. Als je een bedrijf hebt kan de btw vrijgesteld worden. Bij een afname van 12 maanden in 1 keer geldt er een korting van 5%.

Ja, het programma is 1-1 begeleiding en kan om die reden ieder moment van het jaar starten.

Ja, dat kan. In principe willen we je in 1 jaar zo goed mogelijk begeleiden en beter maken. Wat we merken is dat cursisten na 1 jaar nog gebruik willen maken van onze off market deals en begeleiding. Uiteraard kunnen we het traject dan verlengen.

Ja, je kunt je middels deze link  gratis aanmelden voor off market deals. Als je cursist wordt van het jaarprogramma krijg je voorrang op de beste deals.

We zullen er alles aan doen om je op het juiste pad te krijgen. Eerst bepalen we je doelen en gaan we de focus stellen. We maken een concreet ontwikkelplan en zijn een stok achter jouw deur.

Het jaarprogramma is een individueel traject. Wil je klassikaal opgeleid worden dan raden wij je een cursus of training aan.

Waarom niet allebei? Wijzelf hebben ook vastgoed cursussen gevolgd en doen dit nog steeds. Een training is vaak een paar dagen en is een prima toevoeging op ons jaarprogramma. Wij denken zelfs dat onze coaching nog waardevoller hiervan wordt.

Ja, dat kan. Wij bieden ook coaching aan een echtpaar of stel die beiden willen investeren in vastgoed. Belangrijk is dat beiden gemotiveerd zijn om de gezamenlijke doelen te behalen.

Er is ruim voldoende tijd ingepland voor begeleiding. We zullen elkaar 2 x per maand uitgebreid spreken. En komt er ineens iets tussendoor? Dan plannen we een SOS call met je in om je gelijk te kunnen helpen.

Een cliché maar er is geen juist moment. Vastgoed zal altijd blijven en er zullen altijd geschikte momenten zijn om te investeren. Wijzelf kregen in 2016 te horen dat de huizenprijzen echt te hoog waren. Gelukkig hebben we hier niet naar geluisterd en hebben we ons eigen plan getrokken.

Prima, vul het formulier in op deze pagina en we bespreken het tijdens onze vrijblijvende kennismaking.

Ben jij op zoek naar een vastgoed mentor?